OM NYDALEN lOGOPEDI

NYDALEN lOGOPEDI

Nydalen logopedi holder til i Sandakerveien 128. Det er et hvitt eldre trehus som nå har blitt et helsehus der forskjellige helseaktører har kontorer. Det er 5 minutter gange fra Storosentret og 2 minutter fra Nydalen T-banestasjon. Det er busstopp like utenfor for rute 30, 56 og 58.

OM MEG

Jeg er utdannet lærer og logoped. Jeg har tidligere arbeidet i Utdanningsetaten i Oslo kommune som logoped i logopedtjenesten og som logoped i kommunens Pedagogiske Psykologisk Tjeneste(PPT-tjenesten). De ti siste årene har jeg drevet egen privat praksis som logoped. Samlet har jeg over 25 års erfaring som logoped.

Jeg har derfor lang erfaring i å hjelpe voksne og ungdom med stemme- og uttalevansker. Det kan være stamming, taleflytvansker, og heshet. Mange sliter også med stemmen i forbindelse med sitt arbeide eller knyttet til opptrening etter en operasjon.

Min tilnærmingsmåte er først å kartlegge den enkeltes behov for deretter å lage et spesifikt, konkret og individuelt opplegg tilpasset den enkelte.

PRISER

Jeg har følgende priser som fastsatt i henhold til Norsk Logopedlag sine satser.

Jeg har rammeavtale med HELFO. Det innebærer at HELFO dekker dine kostnader hvis du har en diagnose som er innenfor de kravene som HELFO stiller, samt at de offentlige ikke har noe tilbud om logoped. Jeg ordner i tilfelle med søknad for deg. Ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon.

Tider  Pris
1. gang undersøkelse  1,5 time kr      1.650,-
Behandling 45 minutter kr      825,-
Behandling  60 minutter kr      1.092,-

SANDAKERVEIEN 128.

Sandakerveien er et helsehus der en rekke  forskjellige helseaktører holder til. Hvis du ønsker å se hvilke helsetjenester som tilbys der, kan du gå inn på hjemmesiden til nydalenhelsehus.no.